Måske har du allerede hørt omkring sugardating fra sociale medier, venner eller bekendte. Sugardating er et nyere fænomen inden for datingverdenen, som ofte er karakteriseret ved en ældre person der giver lommepenge, gaver eller oplevelser til en yngre person.

Dette datingfænomen har spredt sig vidt over landegrænserne og sugardating er med tiden blevet et eftertragtet datinggame. Er du interesseret i at vide lidt mere om verden af sugardating? Så læs med her. 

Dating med sukker på

Det traditionelle datinggame har gennem tiden udviklet sig i takt med, at vi bliver mere inspireret af nye måder at være sammen på. Polyamorøse eller åbne forhold, venner med fordele eller uforpligtende hygge dates med flere personer. På samme måde er sugardating blevet meget mere almindeligt og også yderst populært her i Danmark.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra penge på lommen, komme ud på nogle fede oplevelser eller dyre middage, så er sugardating måske noget for dig. Sugardating er ikke kun til for en bestemt type forhold, det er helt op til dig, hvilken form for sugardate du vil på. Er du udelukkende interesseret i selskabelige dates og middage? Eller vil du gerne have et mere intimt datingforhold? Det er vigtigt at kommunikere åbent og ærligt før du går på sugardate, så begge parter har fuld forståelse for, hvilke forventinger i har til hinanden.

Sugarbaby eller sugardaddy?

Der er ingen grænser for, hvem der kan sugardate. Det vil sige du sagtens kan date løs uanset dit køn eller alder. Når du sugardater så indtager du enten rollen som sugarbaby eller sugardaddy. En sugarbaby er ofte den yngre i forholdet, som nyder godt af gaver, penge, oplevelser eller eksklusive dates med deres sugardaddy. Dynamikken i forholdet fungerer ofte ved at du som sugarbaby modtager disse eksklusive gaver til gengæld for hyggeligt selskab og eventuelt intime oplevelser.

Er du derimod selv velhavende og ønsker en sugarbaby at forkæle? Så ville du indtage rollen som sugardaddy. Der findes mange forskellige sider for sugerdating, hvor du kan oprette dig som både sugarbaby eller sugardaddy og finde lige det du leder efter. Så hvis du er på jagt efter et spændende møde med masser af sukker på, så hvorfor ikke give sugardating et skud?