I dagens Danmark kan man bestille stort set alt via nettet. Der er faktisk kun få ting man ikke kan gennem internettet, herunder ting som fysiske services. Det er lidt svært at tage til frisøren online. Dog kan man i mange tilfælde bestille tid online, og mange virksomheder tilbyder rabat når man bestiller igennem deres hjemmeside. helt enkelt så kan man sige at internettet har åbnet op for et hav af muligheder, især inden for booking og bestilling af ting eller services. Du kan endda bestille en flytning via et flyttefirma og de dukker op på aftalt tidspunkt og udfører deres opgaver. Faktisk helt uden at være meget i kontakt med hinanden.

 

Internettet tilbyder jo at man har forbindelse med hinanden, selvom man ikke er fysisk tilstede. Derfor er der mange arbejdspladser der har valgt at deres medarbejdere kan arbejde hjemmefra nogle dage på ugen, eller i nogle tilfælde på fuld tid. Det indebærer jo store besparelser på transport og dermed også naturen. Mange skoler har også implementeret online undervisning, hvor eleverne logger ind i et fælles online ‘’lokale’’ og derigennem modtager deres undervisning. Stort set alle eksaminer som er skriftlige foregår hjemmefra og det er næsten kun fremlæggelser der kræver et fremmøde. 

 

Udover dette har det også skabt store muligheder for helt almindelige borger at kunne starte en virksomhed. Man kan med andre ord yde en online service og dermed tjene penge, helt uden at skulle møde op et sted. Det foregår hjemmefra og kræver ikke andet end en computer og internetforbindelse. 

 

Man kan runde af ved a t sige at internettet har og byder på rigtig mange nye måder at arbejde og underholdes på. Det kan selvfølgelig have sine gode og dårlige sider, men hvis man forholder sig fornuftig og realistisk, er det som regel altid en lækker hånd at kunne tage fat i når man mangler lidt hjælp.