Sæt et par fede alufælge på din bil, så bliver den sjovere at køre i.

Der er noget psykologisk over at gøre din bil federe. Ser den federe ud, er den nemlig også sjovere at køre i. Det er som om man bare føler den går bedre når der kommer et par fede alufælge på. 

Har du allerede et par lækre fælge til den, så lægger du nok mærke til det når du skal sætte vinterdæk på den. De plejer hos mange at sidde på de kedelige stålfælge. Det er som om bilen bare ikke er helt den samme at køre i. Det er dog ikke kun helt psykologi. For mange har nemlig større dæk på om sommeren end vinter. Det betyder den ligger lidt mere massivt på vejen når du kører med sommerdæk. 

Der er dog stadig det element i det at du ved den ser federe ud med sine alufælge. Sætter du dig ind i en smart bil, så er det bare sjovere at køre. Ellers var det jo ikke nogen grund til at købe en fed italiensk sportsvogn. 

Når det kommer til styling kan man naturligvis gøre en masse sjove ting ved sin bil. En af de ting der dog er utrolig nemme er at montere alufælge. Det tager sjældent mere end en halv time at sætte dem på og det ændrer bilens look væstentligt. Sætter du store fælge på, så vil bilen automatisk få et mere sporty look. Den vil virke mere massiv og automatisk bare se ud som om den kører hurtigere og bedre. 

Som styling element er fælge fantastiske. Du kan vælge mellem så mange modeller i dag, men meget forskellig look, farve og form. Det betyder at du kan give din bil et mere individuelt udseende ved at montere nogle specielle alufælge på den. Det gør så også at folk lægger mere mærke til dig i trafikken og det gør jo ikke ens selvværd mindre.