Når det kommer til mænd så er lingeri vejen til hjerte, eftersom er utrolig visuelle.

Noget lækkert lingeri vil til enhver tid feje benene væk under en mand. Det er der nu heller ikke nogen overraskelse i, for mænd er utrolig visuelle væsner. 

Lækkert og frækt lingeri kan være med til at forbedre jeres sexliv langt bedre end sexlegetøj og parterapi. Hvilket nok heller ikke er nogen hemmelighed for en del kvinder. Har du først en gang set hans reaktion til noget frækt lingeri, så ved du hvilken magt det har. Tager du et lille negligé på i noget lækkert blødt materiale, som er let gennemsigtig. Ja så kan du være sikker på du ikke kommer til at sove tidligt. Tager du i stedet de selvsiddende og lingerisættet på, så er det tvivlsomt om du overhovedet får søvn den nat. 

Det er selvfølgelig ikke alle mænd der har gennemsigtige blonder som favorit. De vil dog næppe klage over det. For nogen er det måske, lak latex eller læder der hitter. Så er det bare med at finde ud af hvad han elsker mest. 

Alt i alt gælder det nok mere om at du har gjort noget ud af dig selv, du har pyntet dig selv. Det elsker mænd. Alt i alt er de ikke helt så gamle indvendig som de ser ud til, hvilket betyder at de er små drenge der elsker at pakke gaver ud. Der er også noget feminint over at klæde sig lækkert på til dem, og servere herlighederne. Hvem elsker ikke også at maden er pænt anrettet, i stedet for bare at få en klump kød smidt på tallerkenen. 

Prøv det i små omgange!

Det kan være du er en af dem der ikke er helt så vildt med at trække i det frække lingeri. Til dig der helst bare vil have eva kostumet på. Prøv med små ting, det kan være et par frække trusser, en lækker body osv. Jo mere du bemærker virkningen, så mere stiger lysten til at prøve nyt. Kig hos boutiqueerotic.dk og se der store udvalg af lækkert lingeri.