De fleste forældre synes nok, det er rart at kunne komme i kontakt med deres børn og vide lidt om, hvor de befinder sig. Det er dog ikke altid lige let, hvis man ikke kan komme i kontakt med barnet direkte. Her kan en telefon selvfølgelig være en mulighed. Det er dog ikke sikkert, at man nødvendigvis synes, at ens barn er helt klar til en telefon endnu. Har man det sådan, kan man f.eks. undersøge GPS ure / smartwatches til børn.

GPS ure / smartwatches til børn giver mulighed for kontakt

Mange forældre har nok stået i en situation, hvor de gerne ville kunne give en besked til deres barn. Det kan være, at en plan har ændret sig, eller måske har man ikke lige fået lavet en klar aftale om morgenen. Så er det rart at kunne ringe eller skrive og fortælle, at det f.eks. er en bedsteforælder, der henter, eller at barnet skal cykle hjem kl. 15.

Det kan også være, at barnet er blevet opslugt af noget og derfor ikke er kommet hjem til aftalt tid. Her kan det også være rart at kunne ringe til dem og høre, hvor de bliver af. Disse funktioner har de fleste GPS ure / smartwatches til børn, og dem findes der et bredt udvalg af på https://mysmartwatch.dk.

Hjælp dit barn til at lære klokken

En anden god grund til at overveje et af de mange GPS ure / smartwatches til børn er, at det kan hjælpe barnet til at lære klokken. Det er en rigtig god ting at kunne klokken og med et ur på armen, kommer det måske mere naturligt og automatisk ind. Barnet kommer til at se uret flere gange dagligt og bliver måske også nysgerrig på at lære, hvordan man aflæser uret.

Mange af disse ure viser måske klokken digitalt som standardindstilling, men måske vil man også gerne lære sit barn at aflæse et mere analogt ur. Der findes dog også GPS ure / smartwatches til børn, hvor man kan vælge, at klokken skal vises analogt. Så det er bestemt også muligt at lære sit barn klokken på denne måde.

Motivér dit barn til at bevæge sig mere

Mange af de GPS ure / smartwatches til børn, der findes, har også en aktivitetsmåler indbygget. Dermed kan både barn og forældre se, hvor mange skridt barnet går hver dag. Dette kan måske motivere barnet til at få gået flere skridt. Det kan være, at man gør det til en form for konkurrence eller udfordring, hvor der er noget på spil.

Måske konkurrerer barnet bare mod sig selv for at se, om de kan gå flere skridt i morgen, end de gjorde i dag. Det kan også være, at man siger, at hvis de når op på x-antal skridt i løbet af en uge eller en måned, så er der en form for belønning. Det kommer helt an på, hvad man gerne vil opnå, og hvad der virker for ens barn. Man skal finde noget, der motiverer dem.