Hvordan gør en hund mig mere aktivt ? 

Det er ganske simpelt. For det første forpligter du dig til at gå med din hund flere gange om dagen. Det kan typisk være små ture men det kan også være lange ture og pludselig får du spadseret mere end de 10.000 skridt du måske kun drømmer om. Hertil er der også bare det faktum at mange har tendens til at blive i sofaen hvis det er lidt koldt eller det regner.

Hertil kan det så tilføjes at får du en aktiv hund bliver du også selv aktiveret en hel del og det kan kun sætte sig positivt på helbredet. Derfor er det nok snare et faktum end en påstand at dit liv bliver mere aktivt og sundt hvis du har en hund.

Det forpliger med en hund i familien

Dog skal det siges at man får ikke en hund kun for sjov. Det er et levende væsen og det forpligter. Du skal sørge for at tage dig af hunden hver dag og du skal tilpasse dit arbejde og dine vaner således at hunden ikke er for meget alene eller ikke bliver stimuleret.

Du kan også hurtigt få et bedre og et mere socialt netværk. Du møder rigtig mange nye mennesker i hundeskoven og du kan hurtigt få venner du måske aldrig ville have mødt ellers. Så det er også en rigtig sund vane at få nye venskaber og relationer.

Læs en masse om livet med hund 

Er du i tvivl om det er for noget kan du finde en masse artikler hos gladforhund.dk. Der er rigtig mange ting du skal overveje, om du f.eks får en lille aktiv hund eller en stor vagthund. Uanset hvad er det værd at overveje hvis du gerne vil være mere aktiv og du har plads til en ny hund i familien. Hertil får du også et kæledyr som ofte elsker dig ubetinget. Den kærlighed betyder også meget for den mentale helbred.

God fornøjelse med din læsning. Du kan læse meget mere på bloggen om hunde