Rejser du til udlandet? Så er der nogle ting, du ikke kan undvære. Vi har samlet 3 ting, som vi mener, er uundværlige når man skal på ferie eller forretningsrejse. Det drejer sig om en toilettaske, penge og lidt tøj. Se med her og få tips til, hvad du skal huske!

ToilettaskeToilettasker er et must, når man skal rejse. Den kan indeholde alt fra makeup og håndcreme til solcreme og tandbørste. Pak derfor en toilettaske med de vigtigste toiletartikler, så du ikke skal stå og mangle noget, når du er på rejse.

Penge – Selvfølgelig kan du ikke rejse uden penge! Du skal have nok cash til at dække forudbestilte udgifter samt eventuelle uforudsete udgifter, der måtte opstå på rejsen. Du kan med fordel have forskellige valutaer på dig, så du er dækket ind, hvis du skal rejse til et land, hvor der ikke er dansk valuta.

Lidt tøj – Selvom mange rejser går til sol og strand, så kan det altid anbefales at have noget ekstra tøj med på rejsen. Pak for eksempel en trøje eller et par jeans til aftenen, hvis du skal ud at spise i byen. På den måde er du altid klædt på til enhver situation!

Har du ekstra plan, så bør du overveje at tage disse 3 ting med også:

Mobiltelefon – Med en mobiltelefon kan du altid holde kontakten med familie og venner derhjemme. Og hvis du er ude i et land, hvor der ikke er dansk valuta, kan du altid bruge din telefon til at lave internationale opkald. Men en mobiltelefon er lige så praktisk i forhold til at finde vej og bestille plads på en restaurant. Det er en god sikkerhed at have med.

Praktiske sko – Praktiske sko er en uundværlig rejsegenstand, især hvis man skal vandre eller stå meget op. De behøver ikke at være flotte, men de skal være behagelige og støttende. Med praktiske sko får du mere glæde af din ferie og undgår samtidig at få ondt i benene og ryggen.

Rejseforsikring – En rejseforsikring dækker dig, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie. Den kan også dække tabt bagage, hvis du for eksempel mislader din kuffert eller computer. Så en rejseforsikring er god at have med, hvis man vil undgå unødvendige udgifter på sin ferie.

Vi håber, du fandt vores tips til 6 uundværlige ting til udlandsrejsen brugbare. Husk at rejse sikkert og god fornøjelse!