En kvindes graviditet er en tid med glæde og fejring. I løbet af de ni måneder er der flere traditionelle fester og ritualer, der finder sted for at markere begivenheden.

Babyshower, afsløringen af barnets køn og gravid fotografering er alle arrangementer, som ofte bliver afholdt under graviditeten.

 

Babyshower sætter fokus på den kommende mor

Babyshower er en særlig dag for den kommende mor og hendes familie og venner. Den arrangeres normalt af morens nærmeste kvindelige familie eller venner, men alle kan arrangere et baby shower.

Værtinden for arrangementet tager sig af alle forberedelserne og planlægger sjove aktiviteter som f.eks. spil og gaveåbning.

Står du som værtinde og skal forkæle den kommende mor med et gennemført shower, er der mange gode ideer til babyshower pynt at finde på nettet.

Formålet med denne festlige begivenhed er at fejre den kommende mor. Det er her hun skal forkæles en masse med gaveregn – deraf navnet babyshower – og godt selskab. Hav derfor fokus på at give hende den bedste oplevelse, hvor I sammen kan glæde jer over hendes lykke.

 

Afsløringen af kønnet kan også være et spændende højdepunkt 

På et tidspunkt i løbet af graviditeten vil mange kommende forældre få foretaget en ultralydsscanning for at afsløre barnets køn. Denne fest er kendt som en gender reveal fest, som kan være en stor overraskelse for alle involverede!

Afhængigt af, hvor omfattende du ønsker det, kan du planlægge kønsafsløringsfesten når som helst i løbet af graviditeten.

Nogle forældre vælger ikke at få kønnet at vide inden afsløringsfesten. De får så resultatet af ultralydsscanningen sendt til et bageri, som laver en kage med lyserød eller blå midte. Det er med til at gøre festen endnu mere spændingsfyldt – også for begge forældre.

 

Forevig graviditeten med et professionelt gravid fotoshoot

Endelig vælger nogle mødre at få et gravid fotoshoot for at fange det smukke minde om deres babybule. Dette gøres normalt når moren er mellem 32 og 36 uger henne, når babybulen er mere defineret.

Dette kan være en sjov oplevelse for den kommende mor og en vidunderlig måde at mindes denne særlige tid i hendes liv på.

Alle disse fejringer kan føles som vigtige milepæle på rejsen mod at blive forældre, så sørg for at fejre hvert øjeblik!

Med omhyggelig planlægning og forberedelse vil de helt sikkert blive til værdifulde minder, der varer evigt