Min mor og far var lige blevet skilt og det var en rigtig hård tid for min mor.

Jeg husker at hende og far skændes over et eller andet far havde gjort, hvilket eftersom jeg er blevet ældre var at han var utro.

Det tog rigtig hårdt på min mor især fordi hun virkelig elskede ham.

De følgende måneder efter husker jeg at hun ikke spiste specielt meget og hendes humør var meget nede.

Det gjorde ondt at se hende sådan, især fordi jeg kender hende som den her rigtig glade og positive kvinde som smiler til alt og alle hun møder på sin vej.

Men den kvinde var blevet gemt væk i alle de negative følelser min far fik hende til at føle.

Hun så heller ikke meget til familien hvilket også var meget underligt for mig, især fordi vi i vores familie har et rigtig stærkt bånd og ser hinanden hele tiden.

Men hun tog afstand fra alt og alle inklusiv mig.

Det var en sørgelig tid, men man kan ikke bebrejde hende for at føle det hun føler, og jeg forstod hende. Men jeg følte ikke at hun ville få sig selv ud af det, hun så ikke til nogen mennesker og fik ikke kærlighed.

Det ville jeg ændre på og ringede til min moster, vi skulle overraske min mor med hele familien. Min moster lejede et telt fra festgear.dk som vi satte op i haven, med en masse smukke dekorationer, og pynt som vi havde købt fra shop.festgear.dk. Da min mor så at alle var kommet for hendes skyld var det første gang jeg havde set hende smile i lang tid. Det var herfra at hun begyndte at få det bedre og kom videre i livet.

Hun var også rigtig glad for det smukke telt som blev lejet for hendes skyld festgear.dk.

Det var dejligt at havde min mor tilbage, især når hun betyder så meget for den her familie.