Danskerne er verdensmestre i at komme på gode ideer og starte innovative virksomheder op, men det er ikke lige altid, at den økonomiske sans følger med. At have overblik over regnskaberne kan være en stor mundfuld, og det giver derfor mening at outsource opgaven til en ekstern professionel. 

Du behøver dog ikke at lægge papirerne alt for langt væk. For med en moderne bogholderi- og outsourcingforretning som Retio kan du nemt få styr på økonomien og frigive tid til dét, der virkelig betyder noget i din virksomhed.

Hvorfor vælge digital bogføring?

Det smarte ved en tjeneste som Retio er, at du ikke bare får en effektiv digital bogholder; du får også et samarbejde, så du altid har en professionel at vende dig mod, når spørgsmålene melder sig. Retio er skabt af passionerede talnørder, der forstår alle regler og fremgangsmåder, og du kan derfor med ro i maven overlade den økonomiske del af virksomheden til det digitale bogholderi.

Retio tilbyder forskellige ydelser, men kerneopgaven er enkel: Retio holder styr på den løbende bogføring og udarbejder vi en revisormappe ved årets afslutning. På den måde undgår du det ubehagelige visit fra finansmyndighederne, for du kan være sikker på, at alle indtægter og udgifter er noteret til punkt og prikke.

Spar penge med digital bogføring

Den helt store fordel ved at vælge en digital bogholder som Retio er, at du på sigt vil spare mange penge. I dagens Danmark behøver du ikke nødvendigvis at poste penge i store lønninger og kontorplads til bogholderiet. I stedet kan det foregå effektivt over internettet til en langt lavere pris.

På samme tid vil du med den løbende og forebyggende indsats kunne komme eventuelle problemer i forkøbet, og du skal i slutningen af året ikke hyre et dyrt revisorfirma ind for at rette op på årets fejl.