Ønsker du at investere dine penge og har du før lavet investering i kvalitetsprodukter så du ved præcis hvad du får. En investering i Ure der ikke taber værdi er meget sikkert. Det er ure som Rolex der er eftertragtet og derfor er en god investering. Der designes nye ure også på trods af Krigen i Ukraine og den høje inflation i verden. Selv under Corona krisen tabte luksus-urene ikke værdi. Produkterne er i høj kurs og er af den bedste kvalitet.

Kunden undgår at komme på venteliste

Hos https://urhandlereninvest.dk/ undgår kunden at komme på venteliste til købet af et af deres luksus-ure. Modsat strøg butikkerne i København, kan kunden komme til at stå på venteliste i op til 10 år for at få et ur. Det kan ende med at uret er udsolgt når kunden kommer forrest i køen, på grund af at uret er udgået.

Førende i Europa

Virksomheden ser sig selv som en af de førende og eneste i Europa indenfor investering af luksus-ure. Ejeren selv er ansvarlig for investeringsklienter i Danmark.

Du er typen der investerer i luksus

Du tænker luksus og passiv investering i god kvalitet. Du har et arbejde hvor du er vant til, at det er vigtigt at vægte kvalitet og mærke højt. Du kender til det at eje noget luksus. Når du køber nye ting til dig selv eller din bolig, investere du kun i kvalitet. Du vil ikke gå på kompromis med kvaliteten når du skal investere i de nye ting. Nu har du så besluttet at investere passivt dine penge i en virksomheds produkter. Der er af den højeste kvalitet. Du forstår dig på kvalitet. Her investere du i en virksomhed og skal opnå et afkast ved din investering.

Som investor

Som investor i luksus-Ure hos Urhandleren Invest sørger vi for at skræddersy en stabil portefølje. Der er lav risiko og stærke afkast. Der laves individuelle investeringsløsninger, hvor der tages højde for hvordan dine præferencer, risikovillighed og investeringshorisont er som investor. Det er private velhavere og Holdingselskaber der er investorer.

Du vil ikke fortryde din investering

Når du vælger at investere i ure som Rolex eller Patek Phillip, kan der garanteres at det er en kvalitetsinvestering. Disse mærker har i mange år haft stor værdi og har det stadig.