I livet står vi ofte over for uventede udfordringer, der kræver vores tid og opmærksomhed. Som en, der ønskede at udvikle mine projektledelse færdigheder som en PRINCE2 Practitioner, og som samtidig skulle tage sig af min syge mor, blev online kurset en afgørende faktor i at finde den rette balance. I dette blogindlæg vil jeg dele min personlige oplevelse og hvordan PRINCE2 Practitioner online kurset gav mig frihed til at være der for min mor samtidig med min karriereudvikling. Jeg fandt et kursus der passede til mig på mentorix.dk

At passe en syg familiemedlem kan være udfordrende, især når man ønsker at investere tid og energi i sin egen personlige og faglige vækst. Som projektleder med ambitioner om at blive PRINCE2 Practitioner, stod jeg overfor dette dilemma. Heldigvis viste PRINCE2 Practitioner online kurset sig at være en løsning.

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved online kurset var fleksibiliteten. Jeg kunne tilpasse min læringsplan efter mine og min mors behov. Dette gjorde det muligt for mig at lære og studere på tidspunkter, der passede til hendes behandlinger og hvileperioder. Jeg kunne være til stede for min mor og samtidig investere i min egen udvikling.

At have et sygt familiemedlem kræver ofte, at man er hjemme for at give pleje og støtte. PRINCE2 Practitioner online kurset tillod mig at lære og studere direkte fra min bolig. Dette sparte mig tid og besvær med at skulle rejse til en fysisk undervisningslokation.

PRINCE2 Practitioner online kurset er ikke kun en vej til karriereudvikling; det kan også være en vej til at finde balance mellem familiære forpligtelser og personlig vækst. Hvis du står over for lignende udfordringer og ønsker at være der for dine kære samtidig med at forfølge dine professionelle mål, kan PRINCE2 Practitioner online kurset vise sig at være den nødvendige støtte. Det gør det muligt at jonglere ansvar og ambitioner og skaber muligheder for både pleje og personlig udvikling.