Jeg har netop købt nye havemøbler for rigtig mange tusinde kroner til min villa, som ligger lidt uden for byen byen i København, og jeg er så glad for dem og villaen. Jeg har også købt nogle smukke puder og hynder til at placere i havestolene og havesofaen, men jeg er bekymret for, hvordan jeg skal beskytte dem mod vejret. Jeg syntes at have hørt om nogle mennesker, der snakkede om en hyndeboks, pudeboks eller noget lignende, men jeg har ikke haft held med at finde en.

Jeg er på udkig efter noget, der kan beskytte mine puder og hynder mod regn, kulde og fugtighed om natten og ligeledes når det bliver koldt om vinteren. Jeg ved ikke om det er en hyndeboks, som jeg er på udkig efter, men det lyder meget logisk for mig, at der findes et koncept som hedder en hyndeboks. Jeg vil gerne have noget, der er let at bruge og ikke tager for meget plads, da jeg ikke har meget opbevaringsplads til rådighed. Jeg forestiller mig, at en hyndeboks vil være en 1 meter gange 2 meter kasse, som har et låg der kan vippes op og ned og herved beskytte mine puder. Hyndeboksen kan være lavet af træ eller metal og så skal der være foret på måde, så der ikke kan komme regn og vand ind til puderne.

Jeg har kigget på forskellige muligheder, såsom opbevaringskasser og plastikposer, men jeg vil gerne høre fra jer, om I har nogle anbefalinger eller tips til, hvordan jeg bedst kan beskytte mine puder. Findes der en hyndeboks eller er det noget jeg har drømt og hvis der gør, hvilken hyndeboks vil I så anbefale til mig. Er der noget, som man skal tænke over i forhold til pris eller kvalitet eller hvordan ville I forholde jer til udfordringen, som jeg står med.

Jeg har hørt om nogle stærke tekstilmaterialer, der kan modstå vejret og beskytte puderne mod fugt og regn. Men jeg ved ikke, hvilken type materiale der er bedst eller hvor jeg kan få fat i det. Skal jeg selv til at bygge et møbel ala det jeg har beskrevet ovenover eller kan man købe en hyndeboks, som allerede er færdig. Jeg vil også gerne vide, om det er en god idé at bruge imprægneringsspray eller andre midler for at beskytte mine puder mod vejret.

Jeg ved, at mange af jer derude har erfaring med at beskytte havemøbler og puder mod vejret, og jeg ville virkelig sætte pris på, hvis I kunne dele jeres erfaringer og tips med mig. Jeg vil gerne finde en måde at beskytte mine puder, så jeg kan nyde mine havemøbler i mange år fremover, uden at skulle bekymre mig om vejret. Tak på forhånd for jeres hjælp og rådgivning.

Jeg skal nok selv vende tilbage hvis jeg finder et sted, hvor jeg kan købe en hyndeboks og alternativt, hvis det er et produkt, som jeg selv har fundet på, så vil jeg overveje om jeg skal starte en forretning der producerer sådan nogle. Jeg kan ikke være den eneste i Danmark, som står og har brug for denne type af produkter og i morgen vil jeg tage ned i Silvan og høre dem om det er noget som findes. Det kan også være at jeg slår et smut forbi IKEA, men det ved jeg ikke helt endnu. Jeg holder jer opdateret på hvad udfaldet af mit eventyr bliver. Jeg håber, at I vil krydse jeres fingre for, at jeg er heldig nok til at finde en hyndeboks og at det ikke kommer til at ruinere mig, fordi at jeg selv skal til at bygge en.