Elsker du svømning, og overvejer du at tage på efterskole? Så kan en svømme efterskole være lige noget for dig! Her får du et lille overblik over fordelene og mulighederne ved at vælge svømmelinjen på efterskolen.

 

Dyrk din yndlingssport på en svømme efterskole

På en efterskole med svømning får du masser af tid i svømmehallens bassin. Du får flere svømmeundervisningstimer ugentligt, og du kan dermed dygtiggøre dig indenfor flere forskellige svømmestile. På svømmelinjen svømmer du dog ikke bare baner i timevis. Du deltager også i forskellige vandsports som kajakpolo, undervandsrugby, vandpolo og adventurerace. På denne måde kan du udvikle dine svømmekompetencer i fællesskab og lære at samarbejde med dit hold under forskellige vandsports discipliner i poolen.

 

Opnå styrke og kom i god svømmeform

At svømme kræver en hel del kræfter og fokus. Jo mere du øver det, jo bedre bliver du. Du opbygger løbende styrke og lærer at udføre de forskellige svømmeteknikker bedre. Ikke mindst kan du blive hurtigere i vandet og lære at lave længere dyk, jo mere du træner at holde vejret under vand. Alt i alt bliver du en haj til svømning.

 

Dyrk sociallivet på efterskolen

Udover at blive en rutineret svømmer og komme i god form, vil en svømme efterskole også give dig mulighed for at styrke dine bånd til holdkammeraterne under vandsportsaktiviteterne og udenfor svømmehallen. Du kommer til at omgås de andre elever til normal skoleundervisning og i fritiden på efterskolen. Du kan altså få et tæt fællesskab på efterskolen på en måde, du ikke vil kunne under normal skolegang.

 

En oplevelse for livet

På en svømme efterskole får du et helt nyt eventyr sprængfyldt med svømmeaktiviteter, teambuilding og tætte venskaber, som kan være for livet. Du får mulighed for at fordybe dig i svømmesporten, og du kommer til at udvikle dig både sportsligt, fagligt og personligt. Med et sådanne ophold vil du blive godt klædt på til, hvad end der kommer næst – et år på efterskole kan være lige det afbræk du har brug for til at føle dig klar til videre uddannelse og flere eventyr. Undersøg de forskellige svømme efterskoler, og bered dig på et livsomvæltende ophold!