Det kan være, at enten du eller din kæreste er gravid, og derfor venter I nu barn sammen. Det er en spændende tid, men det kan også være lidt nervepirrende, hvis i er førstegangsforældre, fordi så kan der være en følelse af, at der er så meget, som man ikke ved. Det kan være af samme grund, at du nu sidder og kigger lidt rundt på internettet efter nogle gode råd, som kan blive nyttige for dig og din snart lidt større familie. I denne artikel kommer vi med et par gode råd til, hvordan du kan forberede dig. 

Du har sikkert lavet mange indkøb

Det er godt at være forberedt, og en af de måder af blive det på, er selvfølgelig ved at købe alle de ting ind, som du kommer til at have brug for den første tid. En af de ting, der kan være gode at have til din baby, er mælkesyrebakterier, der kan gives sammen med modermælken. På følgende link kan du læse mere om dette https://www.semper.dk/bornemad/produkter/maelkesyrebakterier-baby/semper-draaber. Det kan nemlig være meget godt for din baby, og det er en anden måde at forberede sig på end bare at købe tøj, hvilket selvfølgelig også er vigtig i den tid. 

Barnets bog

Der er kommet mange gode ”barnets bog”-bøger, og disse er sjove at føre journal i omkring barnets højdepunkter. Det kan også handle om, hvilke ting, der er sket i det år barnet bliver født, og du kan også skrive ting ned, der var sjove fra graviditeten. Det er sjovt for barnet, når det bliver ældre at høre om disse ting, men det kan også være sjovt for dig at læse det om 10-15 år, hvor der er sket mange andre nye ting i verdenen og for dit barn. Du kan finde mange forskellige slags barnets bog. 

Husk altid at rådfører dig med en sundhedsfaglig inden du giver din baby kosttilskud