Søgemaskineoptimering eller SEO, som det så fint hedder blandt de professionele, er meget vigtigt, og det er ekstra vigtigt i 2021. Flere af dine konkurrenter har øget fokus på det, og markedet for SEO ser kun ud til at vokse. Der er mange måder at måle det på, så det kan sagtens være, at du har en anden konklusion.

Derfor er det vigtigt med god SEO

God SEO er vigtig, fordi så kommer du forhåbentlig til at ligge højt i søgeresultaterne, når dine potentielle kunder søger efter noget relateret til din virksomhed eller dine ydelser. Hvis du ligger nummer 1, så får du markant flere besøgende end nummer 2 og så videre. Det er virkelig vigtigt at ligge nummer 1, hvis man ønsker at maskimere omsætningen fra organisk trafik i sin virksomhed.

SEO kan være meget dyrt

Mange tror, at SEO er dyrt, og det er ikke direkte forkert. SEO kan være dyrt, hvis du er i en branche med meget konkurrence. Det gør sig specielt gældende, hvis dine konkurrenter pumper mange penge i SEO, og så skal du kunne følge med, hvis du vil fortsætte med at være med i kampen om førstepladsen på Google – eller hvilken som helst anden søgemaskine, da de fungerer på næsten samme måde.

SEO kan dog også være relativt billigt

Er du derimod ikke i en branche med meget konkurrence, så kan du få SEO for relativt billige penge ved at købe billige danske links, hvor du selv skal skrive dine artikler. Hvis du ikke selv gider det, så kan du nok få en studentermedhjælper til at skrive dem for dig. De plejer at være hurtige tasterne, og dermed kan de være et værdifuldt aktiv for din søgemaskinestrategi. Du kan dog også hyre bureauer eller professionelle skribenter til at skrive dine artikler, men så kan det hurtigt løbe op i mange penge, hvis du skal have mange links.