Sådan taler du med kvinder på en datingside

Vi forstår det, at tale med kvinder på datingsider kan være skræmmende. Når alt kommer til alt, hvis du bliver for nervøs, kan du udslette noget, der vil skade dine chancer. Så hvordan tackler du denne situation?

Sådan starter du en dialog

Grundlæggende regler kan hjælpe dig med at tale med en pige på et datingside. Først og fremmest skal du sige hej, så du vil give en positiv holdning til samtalepartneren og stimulere hende til at tale. Du behøver ikke at bryde private beskeder, hvis en pige ikke svarer. En hilsen og et spørgsmål er nok til at vise interesse.

Hvis der ikke er nogen diskussion, og pigen er tavs eller svarer i monostavelser, er det muligt, at hun er uinteresseret i dig. Du skal acceptere dette på en rolig måde og tage det for givet. Det vigtigste at huske er, at der er en masse rigtig søde piger på datingsider, der er åbne for at tale med dig.

Råd til dig

Enhver kommunikation med en pige på et datingside bør ikke forsinkes i flere måneder, men du kan heller ikke skynde dig med tingene. Nogle piger tror måske, at du kun er interesseret i underholdning for en nat og er uinteresseret i partnerskaber og familier. Vær altid høflig. Samtalepartneren kan være følsom, og en uhøflig sætning vil afskrække hende fra at fortsætte samtalen.

Hvis damen oprindeligt er oprettet til det, vil kommunikationen være stormfuld og spændende. Du bør ikke skrive til en dame, der målrettet ignorerer dine beskeder og ikke læser dem, da du ikke kan blive bedt om at være behagelig. Du kan måske prøve lykken med en anden. På en datingside, såsom Victoria Milan, skal du oprette forbindelse til en dame på en sådan måde, at det ikke føles som et ensidigt spil. Hvis du kommer tæt nok på, så prøv at finde fælles interesser for samtale.

Eksempler på dialog

Her er nogle gode eksempler på beskeder, hvis du ikke ved, hvor du skal begynde at chatte med piger:

  • Hej alle sammen. Mit navn er Nick, og jeg vil gerne lære dig at kende, da du er utrolig attraktiv og dejlig. Jeg håber, du ikke har noget imod det.
  • Hvordan har du det i dag, dejlige? Fordi jeg lige er stødt på din profil, er min fantastisk.
  • Hej og god aften! Har du noget imod, hvis jeg taler med dig? Jeg tror, vi har mange interesser. Og jeg tror, det var første gang i mit liv, at jeg blev forelsket ved første blik.

Prøv at overraske på andre måder.

  • Lad os lade som om I har set hinanden før, men I kan ikke rigtig huske hvor. Pigen vil begynde en samtale med dig fra nu af, mens hun hurtigt husker de situationer, hvor du kan mødes. Samtidig vil du se en rød tråd.
  • Giv online gaver, såsom klistermærker, hvis webstedet har en sådan funktion. Dette er en tankevækkende gestus, som flertallet af kvinder vil sætte pris på. Disse funktioner er for eksempel ret veludviklede på Match.com, Hinge, Bumble osv.
  • Denne mulighed er kun for romantikere. Fortæl kvinden, at hun havde en drøm om dig, eller at skæbnen havde givet hende nogle andre signaler om dit forhold. Det vigtigste er ikke at gå for langt; i stedet koncentrere dig om romantikken.