Iværksætter med lille webshop er en fin titel, men det er ikke nær så eksotisk, som det lyder. Det indebærer en frygtelig masse logistik, bestilling af nye varer, varemodtagelse, opmagasinering af produkterne, lagerstyring, pakning og afsendelse af ordrer og meget andet, der ligger bag den egentlige drift af webshoppen.

Derfor kan det være svært at holde overblikket, blive ved med at finde energien til innovative idéer, blive inspireret til at tilføje nye varer, kommunikationen med kunderne og alt det andet, der gør driften af din webshop sjov. Det ender hurtigt med at være et helt rum proppet til randen med kasser, hvor du ikke ved, hvad er hvor eller hvor mange, der er tilbage.

Praktisk pakkehotel passer dit lager

Ved at outsource lagerfunktionen får du mere tid til at nyde livet, uden at miste overblikket med din webshop. Du betaler ganske enkelt et webshop lager for at udføre alt det kedelige arbejde. Du slipper for at bære kasser, tælle varer, pakke og sende ordrer, men du kan hele tiden følge med i din lagerbeholdning, kundernes bestillinger og alt det andet administrative.

Og det er ikke engang dyrt at få opbevaret dine produkter på et lagerhotel, for du betaler kun for den plads, du bruger. Varemodtagelse, sikker opbevaring af dine produkter, pakning og afsendelse af ordrer, modtagelse af returforsendelser og alt andet lagerstyring bliver varetaget af webshoplageret, hvor du hele tiden bliver opdateret om ændringer på dit lager. 

Når kundernes ordrer bliver afgivet, kommer der besked til både dig og lagerhotellet, så du altid ved, hvad der foregår på dit lager. Gå ind på https://lagerhotel24.dk/ og se, hvad du kan få ud af at outsource dit lager. Måske vil du gerne have mere fritid, mere tid til at udforske mulighederne for nye produkter eller mere overskud til kundeservice, og et pakkehotel kan være en god løsning for dig.