For mange danskere kan det være lidt af en udfordring at skulle ud af finde en ny tandlæge. Men der kan opstå situationer, hvor det er en nødvendighed. Det kan nemlig være tilfældet, hvis man enten er blevet utilfreds med sin nuværende tandlæge, og så naturligvis i den situation, hvor man flytter til en ny adresse.

Læg vægt på dette, når du vælger ny tandlæge

Når du skal vælge en ny tandlæge, kan det ofte betale sig, hvis du sammenholder tandlægens tilbud med din livssituation. Er du f.eks. pensionist eller studerende? Så skal du naturligvis se efter en tandlæge, som tilbyder rabat til disse grupper.

Har du ofte besvær med tænderne, måske i et sådant omfang, at det kræver operationer, så skal du naturligvis også se efter en tandlæge med gode priser. Hvis ikke, så kan det nemlig blive en dyr oplevelse, da prisen for behandlinger altid er noget mere individuelt bestemt af tandlægen kontra f.eks. en tandrensning.

Spørg i dit netværk eller se online

Når du skal have fat i en god klinik, kan det ofte svare sig at spørge i sit netværk. Her er der gode muligheder for at få en anbefaling. Der er dog den finte, at vi som mennesker tillægger anbefalinger fra bekendte meget stor værdi. Måske endda større end vi burde. Tænk blot på naboen, der udelukkende har haft problemer med sin nye Ford bil, som du også havde tænkt dig at købe. Skal du stadigvæk have den? Nej, vel? For naboens mange historier har fået dig til at skifte mening. Også selvom din nabo måske har været virkelig uheldig med en såkaldt ”mandagsmodel”.

Pointen er, at det nogle gange kan betale sig at se på summen af anmeldelser – her typisk ved at slå en tandklinik op online. Er der her tale om en tandlæge med rigtig mange glade og tilfredse kunder, er der stor chance for, at du også får gode oplevelser som patient det samme sted.

Kontakt tandlægen selv

Selvom en tandlæge får ros af sine kunder, skal du naturligvis også tale med klinikken selv. Derfor må du ringe til dem og få en bedre fornemmelse af stedet. På den måde finder du let ud af, om klinikken virker som et sted for dig. Du skal desuden huske, at du jo selv betaler for at gå til tandlægen, hvorfor du til enhver tid kan gøre dit valg om igen.

Skal du bruge en god tandlæge i Greve og Hundige området? Læs mere om Greves bedste tandlæge her – og tag kontakt for nem tidsbestilling.