Kender du til brandet Maileg? Hvis ikke så kan det betale sig at læse med her. Maileg stammer helt tilbage fra 1999 og er et dansk brand, de har i mange år produceret særligt kaniner og mus, men også andet legetøj. 

Udover at være kendt for deres kaniner og mus, så kender du måske deres fine gavepapir og lejlighedskort, som mange finder rigtig hyggeligt. 

Deres kaniner og mus er særligt kendt for at være dejlige at hygge med samt lege med. Der findes også forskelligt tilbehør fra Maileg, som er med til at gøre legen endnu sjovere. 

De har blandt andet helt unikke dukkehuse som har mange skønne detaljer, derudover finder du fine Maileg møbler, som er med til at gøre huset endnu mere unikt og skabe rammerne for flere timers hyggelig leg. Møblerne findes i forskellige størrelse, har jeg fundet ud af, og derfor er det vigtigt at tjekke størrelse, når man bestiller møbler, så man er sikker på, at de passer til jeres Maileg produkter. 

Jeg køber meget legetøj til mine børn gennem Loukrudt, og her forhandlere de også Maileg, og det er gennem dem, at jeg har købt mange af mine Maileg produkter til mine børn. 

Her kan du også finde juleinspireret produkter, som kan være med til at gøre julen endnu hyggeligere. De laver søde nisser hvert år, og for os er det en virkelig hyggelig tradition at købe en sød julenisse hvert år, det er blevet et lille samlerobjekt for mine børn. Typisk køber jeg dem faktisk som en 1. december gave, det er en lille tradition, at vi skyder julen i gang med årets jule nisse fra Maileg. Min datter fik sin første Maileg kanin, da hun var helt lille, og den har altid været en stor tryghed for hende at have med alle steder, hun sover med den, leger med den og har den generelt med over alt. Udover at produkterne fra Maileg er super fine, så er de også af rigtig fin kvalitet. Der er tænkt nøje over materialer og design, og de skaber hele tiden nye og charmerende produkter. De formår blandt andet med deres design at bringe moderne skandinavisk design sammen med en masse velkendte eventyr, hvilket jeg synes er så fint og hyggeligt.