Lash lift kit – også kaldet vippebuk – er de seneste år blevet en utrolig populær skønhedsbehandling i saloner over hele landet, og det er bestemt ikke kun teenagere, der gør brug af det. Lash lift er en behandling af øjenvipperne, så de virker længere og får en flot buet form. Mange oplever, at de med lash lift kan droppe de falske vipper eller mascaraen, men der er mange andre fordele også.

Køb dit eget lash lift kit

Vippebuk er som nævnt en utrolig populær procedure, men prisen ligger også derefter. Som kunde kan man sagtens komme op at betale 400-500 kroner for et lash lift. På trods af de mange fordele er det alligevel en god slat penge at betale hver fjerde uge.

Hvis du er helt vild med det naturlige look, der kommer af vippebuk, kan det være en god idé at købe dit eget lash lift kit. Ved at have dit eget kit, kommer du til at spare mange penge men beholder stadig det lækre look.

Det er rigtig nemt at give sig selv et lash lift, hvis man bare man har det rigtige udstyr. Sørg for at dit kit indeholder:

  • Lim – så dine vipper kan sætte sig ordentlig fast og opnå det ønskede look.
  • Perm/curling creme – som sørger for at dine vipper kan ændre form ved liftet.
  • Setting creme – som sørger for at dine vipper beholder den nye form opnået med den tidligere creme.
  • Nærende creme – det er ofte en god idé at give dine vipper lidt kærlighed bagefter i form af fugt, og her hjælper en creme faktisk også på glansen.
  • Det rigtige værktøj – så du kan adskille vipperne ordentligt.

Der findes ofte mange forskellige lash lift kit, så det er muligt, at du kan finde lige det, du har brug før. Man kan tit finde et ’basic’ kit, som er perfekt til nybegyndere eller gør-det-selv typerne, men hvis man er professionel og udfører det på andre, kan det tit være en fordel at købe den større pakke.

Efter en omgang lash lift, kan det også være rart at give vipperne en omgang farve. Hvis du for eksempel har meget lyse vipper, ser det tit rigtig godt ud, hvis du farver dem en mørkere farve, så de bliver tydeligere og indrammer øjnene så fint. Vippefarve kan oftest købes samme sted som last lift kittet.

Tag et lash lift kursus

Hvad enten du har planer om bare at bukke dine egne vipper eller gerne vil lave en karriere ud af det, er det en stor fordel at tage et kursus.

Når du tager et kursus, vil du ofte få en god forståelse for teknikken bag det og lære om forskellige vippeformer. Efter et kursus er der også stor sandsynlighed for, at dit lash lift vil holde længere, da du har lært den rigtige teknik.

Desuden er det rigtig svært at blive professional vippetekniker, hvis du ikke har taget et kursus. Det er nemlig de færreste, som vil have en ikke-uddannet person til at pille ved deres vipper.