Vil du gerne følge med i hvad der sker i det danske erhvervsliv, så kan du med fordel læse med i nyheds-sektionen på Virksomhedsdata.com. Her finder du korte nyheder som vedrører danske virksomheder. Du kan således holde dig opdateret når der sker opkøb, salg og strategiske ændringer hos nogle af landets førende virksomheder, ligesom du kan følge udviklingen hos en række af landets mest interessante startups.

Eksempler på nyheder hos Virksomhedsdata.com

Erhvervsnyhederne hos Virksomhedsdata.com tager udgangspunkt i konkrete danske virksomheder, og ønsker du mere information om de specifikke virksomheder, er artiklerne forsynet med links til med uddybende informationer så som regnskabsdata, stamdata og ejerforhold.

Blandt nyhedsartiklerne på hjemmesiden kan man bl.a. læse om at Parken Sport & Entertainment vil sælge Parken og de to Lalandia-badelande, for i stedet at fokusere på at drive fodboldklubben FC København. I den forbindelse skulle Parken Sport & Entertainment på investorjagt, hvilket bestyrelsesformand Allan L. Agerholm have en god mavefornemmelse omkring:

”Det er afgørende for os, at vi finder de rigtige investorer eller partnere, så vi samlet set skaber de rette forudsætninger for fremover at udvikle både FC København og Lalandia”, fortalte Allan L. Agerholm i en pressemeddelelse.

Gymnasieelever bag millionforretning

I en anden nyhedshistorie kan du læse om tre gymnasieelever, der har startet kantinetjenesten Kanpla. I den spændende startup-virksomhed har eleverne udviklet en digital løsning, der automatiserer madbestilling og -produktion i landets kantiner. Interessen til projektet er opstået, da eleverne skulle tænke over projekter der kunne minimere madspild, og kulminerede med en kapitalindsprøjtning på 3,3 mio. kr. Blandt investorerne er Coops adm. direktør, Kræn Østergaard Nielsen.

Ligesom begrænsningen af madspild har rødder i den grønne opstilling, ses lignende tendenser indenfor elektronik. Her er det nemlig blevet populært at købe brugte mobiltelefoner, tablets og computere. Selvom årsresultatet ikke har været tilfredsstillende for elektronikkæden Blue City, der netop lever at af sælge brugt elektronik, ser virksomheden dog positivt på fremtiden, og købte for nylig konkurrenten Greenmind.

Du kan læse mere om alle tre historier fra det danske erhvervsliv samt mange andre beretninger på Virksomehedsdata.com.