Langt om længe kan du komme tilbage på kontoret og mødes med alle kollegaerne igen. Ikke flere zoom-møder med ham, der normalt sidder lige ved siden af. Ikke mere computer-bøvl, der resulterer i, at du ikke hører et ord af, hvad medarbejderen sagde. Nej, nu kan alle vende tilbage til hverdagen. Men oplever du lidt pladsmangel inde på kontoret? Måske er der blevet hyret nogle nye medarbejdere, mens kontoret har været lukket ned. Pludselig er der bare ikke pladser nok inde i mødelokalerne. Men frygt ej! I denne artikel får du en hjælpende hånd til at vælge det perfekte konference- eller mødebord, så der er plads til alle igen.

Tænk på kontorets behov

Selvom det måske lyder meget simpelt at købe et stort bord, der skal stå inde i mødelokalet, så er der faktisk mange parametre, du skal tage højde for. Du kan finde inspiration til dit nye konferencebord her.

Som det første er det en god ide at måle lokalet op, bordet skal stå i. Det lyder måske lidt som en selvfølge, men der er altså intet værre end at stå der med et samlet bord, der så ikke kan komme ind ad døren. Så mål op og vær sikker på, at bordet du vælger kan være der!

Det næste er budget. Konferenceborde findes i mange forskellige prisklasser, så det er fordelagtigt, hvis du på forhånd finder ud af, hvad du er villig til at give for det.

Design og farve spiller naturligvis også en rolle. Hvis kontoret har en speciel farvepalette, eller firmaet kun vil have møbler i sort og grå, så er det smart at have det med i overvejelserne. Ellers kan det virke forstyrrende på kontormiljøet, hvis mødebordet er skriggult, mens resten af lokalet er udsmykket i sarte grå toner.

Faldgruber

Når det kommer til størrelsen på bordet, så er det ikke kun vigtigt, at det kan være i lokalet. Det er også vigtigt, at medarbejderne rent faktisk kan gå rundt om det og trække stole ud, uden at de ramler ind i væggen. Det er også træls, hvis alle skal suge maven ind, når de skal forbi dem, der allerede sidder ned.

Højden af bordet er også vigtigere, end du tror. Hvis det er for lavt, så risikerer du, at dine høje medarbejdere simpelthen ikke kan være der, men hvis det er for højt, så får alle ondt i nakke og ryg af at sidde forkert. Standardhøjden på de fleste kontorborde og spiseborde ligger et sted mellem 72 og 74 cm. Det er godt at have i mente, når du leder efter et nyt konferencebord.

Derfor er det rigtige konferencebord vigtigt

Måske sidder du og tænker, at det godt nok er meget information om et konferencebord. Men faktum er, at sådan et bord bliver en del af firmaets image, når nye kunder og potentielle samarbejdspartnere kommer ind ad døren. Derfor er det vigtigt, at dit mødelokale ser professionelt men imødekommende ud.

Hvis du vil finde det helt rigtige mødebord til kontoret, så skal du bare følge linket længere oppe.