Har din virksomhed brug for at afholde flere kundemøder? Og har du ikke lyst til at booke møderne selv? Så læs med her. Det kan være overvældende at drive en virksomhed, der er en masse ting at holde styr på, du kan derfor gøre det lettere for dig selv, ved at få hjælp til at booke møder, så du får mindre at se til. På den måde får du tid til at arbejde med andre og vigtigere ting.

Hvad er mødebooking?

Mødebooking er en form for telemarketing. Det foregår på den måde, at en sælger tager direkte fat i mulige kunder gennem et telefonopkald. Formålet med dette er at skaffe møder med nye og gode kunder til din virksomhed. På den måde slipper din virksomhed for at spilde tid på kunder, som ikke er interesserede alligevel. Du kan på den måde vælge de rigtige kunder fremfor de forkerte.

Tilpasset efter dine behov

Er du bange for, at de møder du får booket er dårlige og uden nogen mulighed for at sælge, så kan du være helt tryg ved denne form for mødebooking. Når man har en virksomhed, er det vigtigt, at man ikke smider penge efter møder, som ikke fører til noget, og som ikke giver mulighed for videre samarbejde. Inden et møde skal afholdes, er det derfor vigtigt at forventningsafstemme om, hvad I vil have ud af mødet. Du kan læse mere om mødebooking ved Partner Dialog A/S. Det er samtidig en stor hjælp for din virksomhed at få assistance til mødebooking, da I kommer i konkakt med kunderne løbende.

God kvalitet

For at mødebooking foregår på bedst mulig vis, skal dem, der står for mødebooking, altså telemarketingsfolkene, være grundigt sat ind i, hvilke krav og forventninger din virksomhed selv har til det møde med kunden, der skal bookes. Din virksomhed skal derfor være afklaret med, hvor mange kundemøder I har brug for, hvad der gør, at et møde er interessant for jer, samt hvad de rigtige kunder er for jer.

Hvad er telemarketing?

Telemarketing består af markedsføring af tjenester eller produkter ved hjælp af telefonopkald. Telemarketing kan hjælpe dig med mødebooking, men også med leadgenerering, som giver dig tilgang til kundeemner løbende. Det kan også hjælpe dig med serviceopkald og at følge op på invitationer til møder, seminarer og events, så din virksomhed ved, at det er de rigtige kunder der kommer. Telemarketing kan altså hjælpe din virksomhed med en hel masse ved siden af mødebooking, som også er en stor del af det.

Din virksomhed i højsædet

Konsulenterne i telemarketingsafdelingen sørger for, at din virksomheds potentielle kunder føler sig trygge, og derfor gerne vil tale med dem. På den måde kan de nemlig sørge for at booke gode møder til din virksomhed. Ofte når de ringer op til mulige kunder, skriver de også vigtige oplysninger ned, så de ved, hvornår det er relevant at ringe til kunderne igen, dette gør mødebooking lettere, da man på den måde ringer til kunderne på det rigtige tidspunkt.