Mange tror at SEO kun er for nørder, der kan kode og alt muligt teknisk besværlige ting. Men det er slet ikke tilfældet, med lidt SEO undervisning, kan du lære at lave SEO, der slår det som mange bureauer ville kunne lave.

 

Hvorfor skal du lære at lave din SEO selv?

 

Det er et rigtigt godt spørgsmål og hemmeligheden er at fundamentet for god SEO er godt indhold. Det er dig, der kender virksomheden til bunds. Det er dig, der kender dit produkt ud i alle hjørner. Det er dig, der kender dine kunder og ved, hvordan du kan hjælpe dem med deres udfordring. Det betyder, der er dig, der sidder med nøglen til at lave det bedste indhold.

 

Så har du på nogen måde lyst til at skrive tekster og formidle det, du brænder for, så kan det virkeligt anbefales at finde et godt SEO kursus, hvor du kan få SEO undervisning og blive klædt på til at tage opgaven.

 

Hvor meget fylder den tekniske SEO?

 

Det er teknikken, flest bliver skræmt over. Men sandheden er at rigtigt meget af det tekniske kan klares ved at følge en simpel tjekliste. Du skal bare instrueres i, hvordan du gør.

Der er rigtignok nogle tekniske ting, det ikke ville give mening, du sætter dig ind i. Men få dit SEO bureau til at klare de ting. Det er i mange tilfælde blot en engangsoptimering. Når først din hjemmeside er SEO optimeret, så skal du bare give den gas med at lave det gode indhold. Det er jo det gode indhold, der skaffer dig de gode placeringer i google.

 

Kan alle lære at lave SEO

 

Ja helt sikkert, og det er slet ikke så svært, som du tror. En dygtig underviser vil kunne gøre det ret simpelt, og denne vil også kunne fortælle, hvad du skal lære for at få mest muligt ud af din indsats. I mange tilfælde vil du kunne få tilrettelagt din undervisning, så det passer til dit niveau.

SEO er ikke så svært at lære, som mange tror, og når først du kan teknikken, så er der ikke grænser for, hvor langt du kan nå ud.