Leder du efter et ur der både er funktionel og stilfuldt, så bør du ikke gå udenom et Ole Mathiesen ur. Her er der tale om et ur af høj kvalitet og et tidløst klassisk design, som vil passe til mere eller mindre enhver stil. Der er fokus på det danske håndværk og et ur der har vist en positiv fremgang, lige siden det først så dagens lys i 1962.

Altså en ægte klassiker, som aldrig går af mode og som findes i lige præcis den farve, materiale og urskive som du måske kun har tænkt du kunne drømme om. Find dit Ole Mathiesen ur favorit i dag og hold øje med tiden med stil. 

Tre generationer har holdt fast i håndværk og kvalitet 

Det er som sådan ikke et nyt ur der ligger ved disken i smykkeforretningen når der står Ole Mathiesen på urskiven. Det er i hvert tilfælde et ur, der gennem hele tre generationer, har formået at holde fast i det klassiske design, til trods for at det har fulgt med udviklingen indenfor genren.

Der er hverken på det ene eller andet tidspunkt gået på kompromis med kvaliteten og derfor ved du at du får et håndværk der kan holde i mange år, hvis du vælger at købe et Ole Mathiesen ur. Du kan også være sikker på, at du får et design der er tidløst og æstetisk på samme tid og som kan passe til enhver stil, uanset om du er vild med kjoler, jeans eller søndagsjoggingsættet. 

Skal dit næste armbåndsur være lidt mere sporty? 

Du behøver ej heller at gå udenom et Ole Mathiesen ur, hvis du leder efter et armbåndsur der er lidt mere sporty. For med flere kollektioner, såvel også en sporty en af slagsen, så kan Ole Mathiesen være med hele vejen rundt. Med de klassiske ure, kan du få en sporty twist, hvor rem, urskive og funktioner minder lidt mere om et sports-ur, end de andre modeller og kollektioner. Det er heller ikke her at du undgår den højeste mode, det er i hvert tilfælde en af de kollektioner der er særligt populære hos Ole Mathiesen ure. 

Der findes et Ole Mathiesen ur til både herre og dame 

Der findes både et Ole Mathiesen ur til damer og et Ole Mathiesen ur til herrer. Endda så er der flere unge og teenagere der vælger et Ole Mathiesen ur, frem for de mange andre i udvalget af armbåndsure. Her kan du nemlig være sikker på et ur der passer til hver en personlig stil og hver en lejlighed. Uanset om du ønsker det mindre og mere feminine klassiske ur, eller det lidt mere maskuline et af slagsen. Om du mangler et ur til hverdag eller du mangler et ur til fest, så kan du være ganske sikker på, at dit nye Ole Mathiesen ur vil passe til lejligheden.