Hvis man er vild med online værktøjer, så er denne her artikel lige noget for dig. Der findes nemlig et værktøj på forskellige handelsplatforme, og dette værktøj eller funktionalitet hedder copy-trading. Hvis man ikke har hørt om det før, så bør man læse denne her artikel, hvor vi kommer ind på de forskellige ting, der er vigtige at vide.

En vigtig påmindelse

Nu kommer den her artikel til at omhandle investeringer. Investeringer er ting der involverer, at man tager en eller anden form for risiko. Dette gælder uanset om der er tale om investeringer, du foretager selv, eller som andre tager på vegne af dig (copy-trading). Du skal derfor kende til alle relevante risici, før du begynder at investere, uanset hvordan du gør det. Inden for investeringer er der forskellige kategorier, og der er så forskellige grader af risici. Vi opfordrer dig til at læse op på dem, før du fortsætter. Intet i denne her artikel skal anses som værende rådgivning omkring investeringer og lignende.

Tilbage til copy-trading

For lige hurtigt at vende tilbage til copy-trading, så går denne form for trading ud på, at du følger en specific investor på en bestemt platform. Når denne investor foretager en handling, så bliver den automatisk kopieret på din egen konto. Hvis der er tale om succesfulde investeringer, så kommer du til at have en urealiseret gevinst. Sker det modsatte, så har du et urealiseret tab. Du fraskriver dig derfor på en måde retten til at sige, hvad der skal investeres i, indtil du “unfollower” den bestemte trader. Som du kan se, så er der fordele og ulemper ved copy-trading, og det er op til dig at vurdere, om disse fordele giver dig mere værdi end ulemperne.

Alternativerne til copy-trading

Der findes en masse forskellige alternativer til copy-trading, og de mest nærliggende er selvfølgelig almindelige handel med aktier, kryptovalutaer eller hvad man lige går og handler. Hvis man ønsker at handle med kryptovalutaer, så er Binance nok en af de bedste børser eller såkaldte “exchanges” at gøre det på.