For de fleste gode, gamle vennegrupper er der en særlig årlig begivenhed, de alle ser frem til: Herreturen!

Herreturen er for mange vennegrupper en dag, hvor alt står i de gamle venners tegn. En dag, hvor man sætter hverdagens pligter og ansvar på pause, og i stedet tager med de gamle gutter på tur. Men hvad skal man egentligt finde på, når man har sådan en hel dag til at skeje ud i? Vi giver 3 gode bud lige her!

Gokart

Her skal det afgøres: Hvem er den hurtigste og bedste bag et rat i vennegruppen? Ingen disciplin er mere velegnet til at give svaret end gokart.

Her skal i nemlig køre om kap og finde de helt rette vinkler at køre i på banen, samt finde de perfekte muligheder for at overhale og score titlen som den hurtigste.

Et god tip er dog, at man lægger denne aktivitet tidligt på dagen, hvis man har tænkt sig, at alkoholen skal fylde meget. Årsagen er, at man ikke må køre med en høj promille på gokartbanerne over hele landet. Derfor giver det bedst mening at gemme de vilde druklege til efter kørslen.

Paintball

En anden klassiker til herreturen er paintball! Mange drengebørn har brugt deres tidlige år på at lege soldat, og de ’skills’ kan nu endelig blive afprøvet i en mere praktisk forstand. Måske nogle i gruppen ligefrem har været i militæret og kan nogle særlige tricks?

Uanset hvad, skal der nok blive sat gang i adrenalinen, når gruppen vælter rundt på en paintballbane og de små splatterkugler flyver om ørene på en! Det er hylemorsomt.

Escape room

Denne aktivitet kræver, at der stadig er lidt aktive hjerneceller tilbage, men der er som sådan ikke noget, der forhindrer en gruppe i at prøve kræfter med et escape room i påvirket tilstand. Måske det ligefrem hjælper på kreativiteten, når du og dine venner skal finde vej ud af det låste rum?

Under alle omstændigheder er der tale om en sjov udfordring, der sætter både fantasi, snusfornuft og tålmodigheden på prøve.